Reduced price! Corona promo stack 2

Promo stack 2

  56.00 лв

  -20%

  44.80 лв

  New product

  10 Items

  More info

  Tribulus Terrestris е мощен тестостеронен стимулатор

  Той стимулира тялото да синтезира самостоятелно „царят” на хормоните в здравословни граници. За разлика от хормоналните препарати, които вкарват в тялото на кучето чиста форма на тестостерон, подпомага организма да го синтезира със собствени средства. Билката влияе върху секрецията на лутеинизиращия хормон в мъжките тестиси, който е прекурсор на свободния тестостерон. Целият процес се осъществява в последователност, която е естествена за тялото и няма никакви странични ефекти.

  Този механизъм се задвижва от специфични растителни вещества, наричани сапонини.

  Като тестостеронен стимулатор, спомага за засилване на анаболните процеси в тялото – изграждане на нови тъкани. Освен покачване на мускулна маса, билката спомага за дефинирането и плътността на мускулите, както влияе и вирху силовите постижения.

   

  Bully Test на DTN

  има редица здравословни и лечебни качества за мъжкото куче

  Tribulus Terrestris на DTN подпомага  сексуалното желание, увеличава сексуалната издръжливост, използва се против хормонални дисбаланси. Oказва положителен ефект върху спермогенезата, спомагайки за производството и качеството на семенна течност.

  Въздейства цялостно върху тялото, като стимулира неговото възстановяване. Други положителни ефекти на билката са по-качествено наспиване, ускорен метаболизъм, адаптиране към стресови ситуации, цялостно възстановяване след тежки физически натоварвания.

  Tribulus Terrestris е една от основните добавки, подходящи за професионални кучета изразходващи много енергия

  Подходящ за комбиниране с други продукти от марката,Bully Test  на DTN  Ви гарантира покачване на мускулна маса, сила, възстановяване.

  Bully Arthrostack е хранителна добавка, препоръчвана за кучета с проблеми със ставите. Хондроитин сулфатът е ключов компонент на хрущялната матрица и е отговорен за правилната хидратация. От съществено значение е да се поддържа гъвкавост и гъвкавост на ставата, като се намалява дегенерацията. Глюкозамин хидрохлорид увеличава синтеза на матрични компоненти от хондроцити. Синергичното действие на хондроитин сулфат и глюкозамин осигурява двойна кондензация. Синовиалната течност в ставите се състои основно от хиалуронова киселина. Тази молекула, чрез своите смазващи свойства, осигурява подвижност на ставите.

  В някои ставни заболявания, синовиална течност качество могат да бъдат засегнати, и чрез намаляване на концентрацията на хиалуронова киселина намалява подвижността на ставите и гъвкавост. Bully Arthrostack, поради съдържанието на хиалуронова киселина допринася за поддържане на подходяща течност, синовиална течност, е от съществено значение за възстановяването на подвижността на ставите.

  Съставки:

  Глюкозамин хидрохлорид (> 99%), хондроитин сулфат (100% чистота), 
  Телешки протеин  100 %


  направления:

  - при кучета с остеоартрит и дегенеративни процеси на ставния хрущял поради старост, упражнения и прекомерно телесно тегло.
  Силно се препоръчва за активно спортуващи кучета 

  - при големи породи кучета с висока степен на дисплазия на тазобедрената става, за да се ограничи появата на остеоартрит. В тези случаи ветеринарният лекар трябва да прецени необходимостта от хирургическа корекция

  - след операция или травма, за да се осигури по-добро възстановяване на животните

  Дозировка и начин на приложение:

  Bully Arthrostack се прилага лесно, благодарение на вкуса на таблетките. Може да се прилага преди, по време на или след хранене и смесено с храна. Поради формата си таблетката може да бъде разделена, за да се улесни обслужването  на малки породи.

  Трябва да се приема в продължение на 40 дни, в зависимост от теглото и многократен прием 2-3 пъти годишно, в зависимост от указанията на ветеринарния лекар.

  Таблетките се дават веднъж дневно:

     - 0-10 кг 2 таблетки

     - 10-20 кг 3 таблетки

     - 20-40 кг 4 таблетки

     -> 40 кг 5 таблетки

  Благодарение на уникалния си състав Bully Arthrostack осигурява остатъчен ефект, пази животното в добро състояние  повече от 3 месеца, с само за 40 дни на прием.  Като естествен продукт, който се намира в организма, няма нежелани ефекти. За разлика от други добавки, той може да се прилага продължително, без да се уврежда тялото.


  Зaщo e нeoбxoдимo кучето ви да приема магнезий 

   Cъвpeмeнния нaчин нa живoт и xpaнaтa, ĸoятo кучето ви косумира, чecтo нe му  дaвa нeoбxoдимoтo ĸoличecтвo пoлeзни вeщecтвa, зa дa фyнĸциoниpa opгaнизмът  пpaвилнo.

  Eднo oт жизнeнитe вeщecтвa зa кучето  e мaгнeзият. Heдocтaтъчнитe нивa мaгнeзий ca пpичинa зa мнoгo здpaвocлoвни пpoблeми.

  Cимптoмитe вĸлючвaт: зaгyбa нa aпeтит, гaдeнe, пoвpъщaнe, yмopa и oтпaднaлocт. Дeфицитът нa мaгнeзий вoди дo изтpъпвaнe, мycĸyлни ĸpaмпи и бoлĸи, ĸaĸтo и нapyшeн cъpдeчeн pитъм.Зaщo тeчeн мaгнeзий ISO GO MAGNESIUM ?

   ISO GO MAGNESIUM lіquіd гapaнтиpa пo-дoбpo ycвoявaнe Зa paзлиĸa oт тaблeтĸитe, нe дpaзни cтoмaxa.

   ISO GO MAGNESIUM lіquіd e тeчнa фopмa нa мaгнeзий c виcoĸo cъдъpжaниe нa eлeмeнтeн мaгнeзий,Teчнaтa фopмa и ecтecтвeният пpoизxoд гapaнтиpaт лecнoтo ycвoявaнe нa пpoдyĸтa (в cpaвнeниe cъc cинтeтичнитe фopми нa мaгнeзий, нaлични в ветеринарните кабинети).

  Πpeднaзнaчeниe нa ISO GO MAGNESIUM Dog:  

    Πoдoбpявa нopмaлнaтa фyнĸция нa нepвнaтa cиcтeмa и мycĸyлитe;      

    Πoдoбpявa cинтeзa нa бeлтъчинитe;   

    Πpeмaxвa чyвcтвoтo нa oтпaднaлocт и yмopa;

    Πoдoбpявa мeтaбoлизмa и пpoизвoдcтвoтo нa eнepгия; 

    Πoддъpжa нopмaлнaтa мoзъчнa дeйнocт;  

    Зaздpaвявa ĸocтитe и зъбитe.

  Отзиви