Sale! Corona promo stack 1

Promo stack 1

  50.00 лв

  -20%

  40.00 лв

  New product

  10 Items

  More info

  Bully Calcium е балансирана формула съдържаща калций, важно хранително вещество за поддържане здравето на костите и зъбите, но също допринася за нормалното функциониране на мускулната, нервната и имунната система. Калция е едно от съществените вещества, които кучешкото тяло не произвежда само. Следователно трябва да бъде осигурено чрез храна или хранителни добавки. Калция помага за по - добро усвояване на желязо в тялото, подсилвайки костите и спомага за мускулната активност. Lithotamium calcareum е червено водорасло, което съдържа много хранителни вещества. Главно калций ( около 30 - 35 %) и магнезий ( около 2 - 4 %) с много добър абсорбационен капацитет в организма.

  Доза 1 таблетка на 10 килограма телесна маса
  Защо Bully Spirulina е полезен
  Спирулина спомага за подобряване на имунната система
  Проучванията показват, че спирулината увеличава производството на антитела, цитокини и други клетки, които спомагат за подобряване на имунитета и борбата с инфекциите и хроничните заболявания.
  Спирулина може да се приема като хранителна добавка
  Тъй като е богат източник на протеини и други хранителни вещества, спирулина обикновено се използва като хранителна добавка от спортни кучета, които не могат да получат достатъчно калории или протеини само от храната и тези, чиито хранителни нужди са по-високи, отколкото са нормални, като спортисти.

  Спирулина се бори срещу анемия. Проучвания при кучета показват, че спирулина стимулира образуването и развитието на червени кръвни клетки. Това се дължи на високото съдържание на желязо в тази хранителна добавка.

  Спирулина се бори срещу различни алергични реакции
  Спирулина може да предпази от алергични реакции чрез предотвратяване на освобождаването на хистамин.

   Тези малки, зелени водорасли се появиха преди около 3,6 милиарда години и са едноклетъчни организми, които съдържат всичко, което животът трябва да еволюира в разнообразие днес. Допълнителните аминокиселини, необходими на клетките за производство на ензими, протеини, хормони и други продукти за нашия метаболизъм, също се съдържат в спирулина. Спирулина се развива в алкална среда, включва и синтезира много минерали и съединения, получени в нейната структура. Той е отличен източник на калий, калций, цинк, магнезий, манган, селен, желязо и фосфор. Хлорофилът в спирулина му дава зелен цвят, позволяващ положителен ефект върху анемията, подобрява също запек и нормализира секрецията на храносмилателната киселина. Фикоцианинът, синиятт пигмент, съдържащ спирулина, е важен за здравословното функциониране на черния дроб и храносмилането.  Bully Arthrostack е хранителна добавка, препоръчвана за кучета с проблеми със ставите. Хондроитин сулфатът е ключов компонент на хрущялната матрица и е отговорен за правилната хидратация. От съществено значение е да се поддържа гъвкавост и гъвкавост на ставата, като се намалява дегенерацията. Глюкозамин хидрохлорид увеличава синтеза на матрични компоненти от хондроцити. Синергичното действие на хондроитин сулфат и глюкозамин осигурява двойна кондензация. Синовиалната течност в ставите се състои основно от хиалуронова киселина. Тази молекула, чрез своите смазващи свойства, осигурява подвижност на ставите.

  В някои ставни заболявания, синовиална течност качество могат да бъдат засегнати, и чрез намаляване на концентрацията на хиалуронова киселина намалява подвижността на ставите и гъвкавост. Bully Arthrostack, поради съдържанието на хиалуронова киселина допринася за поддържане на подходяща течност, синовиална течност, е от съществено значение за възстановяването на подвижността на ставите.

  Съставки:

  Глюкозамин хидрохлорид (> 99%), хондроитин сулфат (100% чистота), 
  Телешки протеин  100 %


  направления:

  - при кучета с остеоартрит и дегенеративни процеси на ставния хрущял поради старост, упражнения и прекомерно телесно тегло.
  Силно се препоръчва за активно спортуващи кучета 

  - при големи породи кучета с висока степен на дисплазия на тазобедрената става, за да се ограничи появата на остеоартрит. В тези случаи ветеринарният лекар трябва да прецени необходимостта от хирургическа корекция

  - след операция или травма, за да се осигури по-добро възстановяване на животните

  Дозировка и начин на приложение:

  Bully Arthrostack се прилага лесно, благодарение на вкуса на таблетките. Може да се прилага преди, по време на или след хранене и смесено с храна. Поради формата си таблетката може да бъде разделена, за да се улесни обслужването  на малки породи.

  Трябва да се приема в продължение на 40 дни, в зависимост от теглото и многократен прием 2-3 пъти годишно, в зависимост от указанията на ветеринарния лекар.

  Таблетките се дават веднъж дневно:

     - 0-10 кг 2 таблетки

     - 10-20 кг 3 таблетки

     - 20-40 кг 4 таблетки

     -> 40 кг 5 таблетки

  Благодарение на уникалния си състав Bully Arthrostack осигурява остатъчен ефект, пази животното в добро състояние  повече от 3 месеца, с само за 40 дни на прием.  Като естествен продукт, който се намира в организма, няма нежелани ефекти. За разлика от други добавки, той може да се прилага продължително, без да се уврежда тялото.

  Отзиви