Reduced price! Bully Fur

Bully Fur

  28.00 лв

  -22.00 лв

  6.00 лв

  New product

  113 Items

  More info

  Грижата за домашен любимец като кучето е приятна, но и отговорна задача. Изисква се време и отдаденост, за да се научиш да разпознаваш езика на тялото, различните типове лай или пък позицията на опашката.

  Кучето е щастливо, когато те посреща с енергично махаща опашка, когато те близва бързо по носа за „добре дошъл“, докато го чешеш зад ушите, или пък когато заспи по гръб с четири крака във въздуха, изпращайки тиха покана за чесане по корема.

  Има много примери, които подсказват, че кучето не се чувства добре. Днес ще разгледаме тези от тях, които подсказват за възможни проблеми с кожата или козината му и начините за справяне с тях.

  Повтарящо се или непрекъснато чесане, облизване или дъвчене на козината, например. Това може да изглежда безвредно, но продължителното му прилагане може да увреди кожата на кучето. Всичко това може да бъде и симптом за по-сериозни проблеми - паразити, хранителна чувствителност към текущата храна, поведенчески проблеми, стрес и т. н.

  Ако кучето проявява кожни реакции, това би могло да бъде причинено от хранителна непоносимост. В повечето случаи тези раздразнения са причинени от определени протеини в храната.

  Затова включете в диетата на вашия любимец хранителна добавка BULLY FUR , която е специално създадена да се грижи за добрия външен вид на козината и кожата му като BULLY FUR. Серията DTN BULLY e paзpaбoтeнa oт вeтepинapи и cпeциaлиcти пo xpaнeнe cпeциaлнo зa ĸyчeтa c чyвcтвитeлнa ĸoжa.

  Добавката съдържа комбинация от висококачествени храни телни вещества, с подбрани източници на протеини, които поддържат кожата и козината здрави и красиви. Съставките й са подбрани така, че да намалят вероятността от хранителни алергични реакции. А комбинацията от хранителни вещества поддържат ставите здрави за активния начин на живот на вашия любимец.


  дози в опаковка 30

  Препоръчителен дневен прием 1 таблетка

  Отзиви