Reduced price! Pow Air Block Неутрализатор на миризми 170 g

Pow Air Block Неутрализатор на миризми 170 g

  31.00 лв

  -5.00 лв

  26.00 лв

  New product

  11 Items

  More info

  Pow Air Неутрализатор на миризми 170 g

  • Аромат Apple Crumble  - 100% натурална формула
  • Аромат Passion Fruit  - 100% натурална формула
  • Аромат Tropical Breeze - 100% натурална формула

                  

  Елиминира миризмите безопасно и постоянно. Доказано действие, на основата на етерично масло, инфузиран с освежаващи аромати. Не съдържа маскиращи агенти, т.е не маскира миризмите, а направо ги неутрализира.

  PowAir е мощна научно формулирана смес от над 40 висококачествени етерични масла, предназначени да елиминират по-широк спектър от миризми. Използвайте го с увереност, той е мощен, нетоксичен, екологично чист и безопасен за използване около хора, домашни любимци и растения.

  Съдържа и: вода, пропилен гликол, натриев стеарат, етерични масла.

  Действието може да продължи до 30 дена в зависимост от температурата и въздушното течение. Може да причини незначително дразнене на очите и кожата.

  При реакция върху КОЖА: Измийте обилно с вода. АКО попадне В ОЧИ: Изплаквайте непрекъснато с вода в продължение на няколко минути. Ако дразненето на очите или кожата продължава, потърсете медицинска помощ. Съдържа терпени и терпеноиди. Може да предизвика алергична реакция. Използвайте само по предназначение. Дръжте далеч от деца. Блокът ще се разтопи при температури над 40 градуса.

  Произведено от: Odorchem Manufacturing Corp, Канада.

   

  Отзиви