Хранителни добавки за кучета.

Bully Arthrostack Преглед отблизо

Bully Arthrostack

Нов продукт

С покупката на този продукт, можете да съберете до 23 точки за лоялност. Общо за количката Ви 23 точки за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 1.15 лв.


23.00 лв

Повече информация

Bully Arthrostack е хранителна добавка, препоръчвана за кучета с проблеми със ставите. Хондроитин сулфатът е ключов компонент на хрущялната матрица и е отговорен за правилната хидратация. От съществено значение е да се поддържа гъвкавост и гъвкавост на ставата, като се намалява дегенерацията. Глюкозамин хидрохлорид увеличава синтеза на матрични компоненти от хондроцити. Синергичното действие на хондроитин сулфат и глюкозамин осигурява двойна кондензация. Синовиалната течност в ставите се състои основно от хиалуронова киселина. Тази молекула, чрез своите смазващи свойства, осигурява подвижност на ставите.

В някои ставни заболявания, синовиална течност качество могат да бъдат засегнати, и чрез намаляване на концентрацията на хиалуронова киселина намалява подвижността на ставите и гъвкавост. Bully Arthrostack, поради съдържанието на хиалуронова киселина допринася за поддържане на подходяща течност, синовиална течност, е от съществено значение за възстановяването на подвижността на ставите.

Съставки:

Глюкозамин хидрохлорид (> 99%), хондроитин сулфат (100% чистота), 
Телешки протеин  100 %


направления:

- при кучета с остеоартрит и дегенеративни процеси на ставния хрущял поради старост, упражнения и прекомерно телесно тегло.
Силно се препоръчва за активно спортуващи кучета 

- при големи породи кучета с висока степен на дисплазия на тазобедрената става, за да се ограничи появата на остеоартрит. В тези случаи ветеринарният лекар трябва да прецени необходимостта от хирургическа корекция

- след операция или травма, за да се осигури по-добро възстановяване на животните

Дозировка и начин на приложение:

Bully Arthrostack се прилага лесно, благодарение на вкуса на таблетките. Може да се прилага преди, по време на или след хранене и смесено с храна. Поради формата си таблетката може да бъде разделена, за да се улесни обслужването  на малки породи.

Трябва да се приема в продължение на 40 дни, в зависимост от теглото и многократен прием 2-3 пъти годишно, в зависимост от указанията на ветеринарния лекар.

Таблетките се дават веднъж дневно:

   - 0-10 кг 2 таблетки

   - 10-20 кг 3 таблетки

   - 20-40 кг 4 таблетки

   -> 40 кг 5 таблетки

Благодарение на уникалния си състав Bully Arthrostack осигурява остатъчен ефект, пази животното в добро състояние  повече от 3 месеца, с само за 40 дни на прием.  Като естествен продукт, който се намира в организма, няма нежелани ефекти. За разлика от други добавки, той може да се прилага продължително, без да се уврежда тялото.

Отзиви

Напишете отзив

Bully Arthrostack

Bully Arthrostack

obqvabg.com