Reduced price! Bachus Joint&Flexi 60

Bachus Joint&Flexi 60

  40.20 лв

  -5%

  38.19 лв

  New product

  11 Items

  More info

  Любимецът ви обожава да скача и бяга. Когато животните се движат, техните стави носят тежък товар. Поради това, са необходими постоянно допълнителни вещества, за да се поддържат ставите, и имат нужда от специални грижи когато животните растат или остаряват, или след травми. Уникалният състав на BACHUS Joints & Flexi има положителен ефект върху сухожилията и ставите, и осигурява подвижност на ставите.

  ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА С БОГАТ СЪСТАВ, КОЯТО: 

  • спомага за намаляване на възпалението на ставите
  • спомага за хидратиране и подхранване на ставната капсула
  • осигурява на ставите градивни елементи
  • работи като антиоксидант, забавя стареенето на клетките

  Положителният ефект на BACHUS Joints&Flexi се постига чрез комбиниране на силни концентрации на растителни екстракти, рибено масло, минерали, витамини и други активни съставки, необходими за правилното функциониране и поддържане на ставите. Хранителната добавка съдържа растителен екстракт от Boswelia Serrata, чийто противовъзпалителен ефект в случаите на остеоартрит е доказан в редица научни проучвания.


  Богат състав: 21 активни съставки, включващи растителни екстракти, рибено масло, витамини, минерали и други съставки необходими за правилната функция и структура на ставите.

  Екстракт от Босвелия (Boswellia serata), екстракт от корен на куркума (Curcuma longa), глюкозамин хлорид, хондроитин сулфат, рибено масло, аскорбинова киселина, биотин, фолиева киселина, витамин B5 (ниацин), витамин B12, витамин B2, витамин B1, витамин B6, витамин D3, витамин A, витамин E, цинк, селен.

  Как активните съставки на BACHUS Joints&Flexi помагат на ставите на любимеца ви?

  ПОМАГА В СЛУЧАИ НА ВЪЗПАЛЕНИЕ

  Екстракт от Босвелия (Boswellia serrata) се използва много поради противовъзпалителните си свойства, които спомагат за намаляване на възпалението и болката в ставите. Противовъзпалителните свойства на киселината от босвелия са научно доказани в инвитро и инвиво изследвания.

  Куркумата (Curcuma longa) е отдавна позната като съставка, която има противовъзпалителни свойства. Може да спре отделянето на хистамин от клетките и да има положителен ефект върху функцията на черния дроб и цялостния метаболизъм.

  Рибеното масло съдържа дълговерижни полиненасителни омега-3 мастни киселини – ейкозопентанова (EPA) и декозохексанова (DHA) – участващи в метаболизма на ставите. Тези киселини имат противовъзпалителен ефект върху ставите.

  ОСИГУРЯВА НА ХРУЩЯЛИТЕ ГРАДИВНИ ЕЛЕМЕНТИ

  Глюкозамин хидрохлорид – основен прекурсор на глюкозаминогликани, които съставляват до 50% от хиалуроновата киселина. Могат да спомогнат да се стимулира синтеза на хрущял и да се подпомогне възстановяването му. Стимулира също активността на хондроцитите и синтеза на колаген, като така помага за поддържане на структурата на хрущяла.

  Витамин C спомага за поддържане на синтеза на външната обвивка на протеините на хрущяла, участва в синтеза на колаген.

  ПОДХРАНВА СТАВНАТА КАПСУЛА

  Цинк – спомага за намаляване на загубата на вода, поддържа синтеза на биологично активни субстанции.

  Витамин C спомага за осигуряване на устойчивостта на тъканите и еластичността на стената на кръвоносните съдове и клетъчните мембрани.

  Витамин A, биотин, никотинамид, други витамини от група B са важни фактори в различни биологични процеси при образуването на хрущяла.

  РАБОТИ КАТО АНТИОКСИДАНТ

  Витамин E и селен са антиоксиданти, които могат да спомогнат за спиране на процесите на оксидация и да забавят стареенето на клетките. Оксидативният стрес е процес, при който се формират свободни радикали. Те „присвояват“ електрон от други клетки и ги увреждат. Това засяга процеса на стареене и може да доведе до сърдечни заболявания. Антиоксидантите са капан за свободните радикали и потискат опасния за клетките процес на оксидация.  <10 кг – по ½ таблетка на ден

  >10 кг – по 1 таблетка за всеки 10 кг тегло на ден

  Таблетките могат да се разделят и/или натрошат.

  Минималното време за употреба на продукта е 2 месеца или до достигане на желания резултат.

  Много добър вкус

  Любимеца ви ще хареса BACHUS Joints&Flexi и ще иска още и още. Не надвишавайте препоръчителния дневен прием.

  Отзиви