Reduced price! Bully Magnesium

Bully Magnesium

27.00 лв

-50%

13.50 лв

New product

More info

ОПИСАНИЕ 

DTN-sporting dogs Nutrition  винаги развива качествено хранене за кучета, за да помогне за поддържането на най-добрите качества в любимия ви спътник. DTN-sporting dogs Nutrition  е синоним на пионерски пробиви в областта на храненето, много от които сега се използват от специалистите по хранене по целия свят.Тяхната хранителна философия е, че кучетата се хранят най-добре като хищници. Ето защо техните хранителни добавки съдържат предимно висококачествени, животински протеини. Приносът на DTN-sporting dogs Nutrition  в науката за хранителните вещества е помогнал на милиони домашни любимци да бъдат най-добрите, които могат да бъдат.
Bully Magnesium този минерал играе важна роля в свиването на мускулите. Магнезиевият цитрат, който се съдържа в този продукт, се абсорбира по-добре от магнезиевия карбонат. Той е показан за предотвратяване на мускулни крампи.

Магнезият активира множество ензими на енергиен метаболизъм. Стресът, състезателните спортове увеличават нуждата от магнезий. 

Магнезиевият дефицит може да причини нарушения на мускулната активност (невромускулни нарушения, мускулни крампи.

Доза : 1 таблетка 
Дози в опаковка : 30 

Още за магнезия

 Сериозния недостиг на магнезий. Как тялото сигнализира за дефицит на основното вещество Магнезият, изключително важен минерал, участва в различни телесни функции като правилна мускулна функция, многобройни ензимни реакции, образуване на кости и зъби, производство на енергия, метаболизъм на глюкозата и нервни импулси. Недостигът на този минерал може да създаде условия на слабост, объркване, внезапни промени в състоянието на ума, спазми и мускулни спазми, замаяност, безсъние, проблеми със сърцето и податливост на бъбречни камъни.

Магнезият е един от минералите, чийто недостиг може да причини мускулни болки, особено ако има други недостатъци в организма, като калций, калий или цинк. 

 

Отзиви

2018-04-03

Много добър

доволен съм