Bully Power

  35.00 лв

  New product

  163 Items

  предимства:
  ✔ Подкрепя мускулния растеж
  ✔ Увеличете якостта и подобрете възстановяването
  ✔ Създава обем на мускулната клетка
  ✔ Подобрено възстановяване след упражнения
  ✔ Осигурява повече енергия по време на тренировка

  More details

  More info

  ОПИСАНИЕ 

  DTN-sporting dogs Nutrition  винаги развива качествено хранене за кучета, за да помогне за поддържането на най-добрите качества в любимия ви спътник. DTN-sporting dogs Nutrition  е синоним на пионерски пробиви в областта на храненето, много от които сега се използват от специалистите по хранене по целия свят.Тяхната хранителна философия е, че кучетата се хранят най-добре като хищници. Ето защо техните хранителни добавки съдържат предимно висококачествени, животински протеини. Приносът на DTN-sporting dogs Nutrition  в науката за хранителните вещества е помогнал на милиони домашни любимци да бъдат най-добрите, които могат да бъдат.

  Bully Power  е хранителна добавка, която е направена за кучета изложени на постоянни физически натоварвания.

  Bully Power поставя нов стандарт за креатин монохидрат, съдържащ частици 20 пъти по-малки от обикновения монохидрат креатин, оптимизира абсорбцията.

  Изключителните резултати, с които се сблъскват потребителите, са подсилени от множество научни изследвания, които потвърждават ерогенните ефекти на Bully Power  върху спортните постижения. Потенциалът на Bully Power  да стимулира растежа на силата и мускулната маса вече е добре известен сред стопаните на спортни кучета.


  доза: 1 таблетка 
  Дози в опаковка 30 

  Отзиви