Sale! Bully Spirulina

Bully Spirulina

42.00 лв

-80%

8.40 лв

New product

23 Items

в момента 70 потребители разглеждат този продукт

предимства Bully Spirulina 
- Почиства и детоксифицира организма и помага за отстраняването на тежки метали
- Помага за усвояването на желязо в тялото.

More details

More info

ОПИСАНИЕ 

DTN-sporting dogs Nutrition  винаги развива качествено хранене за кучета, за да помогне за поддържането на най-добрите качества в любимия ви спътник. DTN-sporting dogs Nutrition  е синоним на пионерски пробиви в областта на храненето, много от които сега се използват от специалистите по хранене по целия свят.Тяхната хранителна философия е, че кучетата се хранят най-добре като хищници. Ето защо техните хранителни добавки съдържат предимно висококачествени, животински протеини. Приносът на DTN-sporting dogs Nutrition  в науката за хранителните вещества е помогнал на милиони домашни любимци да бъдат най-добрите, които могат да бъдат.
Защо Bully Spirulina е полезен
Спирулина спомага за подобряване на имунната система
Проучванията показват, че спирулината увеличава производството на антитела, цитокини и други клетки, които спомагат за подобряване на имунитета и борбата с инфекциите и хроничните заболявания.
Спирулина може да се приема като хранителна добавка
Тъй като е богат източник на протеини и други хранителни вещества, спирулина обикновено се използва като хранителна добавка от спортни кучета, които не могат да получат достатъчно калории или протеини само от храната и тези, чиито хранителни нужди са по-високи, отколкото са нормални, като спортисти.

Спирулина се бори срещу анемия. Проучвания при кучета показват, че спирулина стимулира образуването и развитието на червени кръвни клетки. Това се дължи на високото съдържание на желязо в тази хранителна добавка.

Спирулина се бори срещу различни алергични реакции
Спирулина може да предпази от алергични реакции чрез предотвратяване на освобождаването на хистамин.

 Тези малки, зелени водорасли се появиха преди около 3,6 милиарда години и са едноклетъчни организми, които съдържат всичко, което животът трябва да еволюира в разнообразие днес. Допълнителните аминокиселини, необходими на клетките за производство на ензими, протеини, хормони и други продукти за нашия метаболизъм, също се съдържат в спирулина. Спирулина се развива в алкална среда, включва и синтезира много минерали и съединения, получени в нейната структура. Той е отличен източник на калий, калций, цинк, магнезий, манган, селен, желязо и фосфор. Хлорофилът в спирулина му дава зелен цвят, позволяващ положителен ефект върху анемията, подобрява също запек и нормализира секрецията на храносмилателната киселина. Фикоцианинът, синиятт пигмент, съдържащ спирулина, е важен за здравословното функциониране на черния дроб и храносмилането.

Отзиви

2019-10-04

vanko

mnogo sum dovolen strahoten produkt

  2018-04-03

  въпрос

  кучето ми има стомашни проблеми мога ли да давам от този продукт ?

   2018-04-03

   въпрос

   кучето ми има стомашни проблеми мога ли да давам от този продукт ?