Reduced price! Бихелдон

Бихелдон

  15.00 лв

  -6.00 лв

  9.00 лв

  New product

  50 Items

  More info

  Състав на една таблетка: Praziquantel 0,050g.., Pyrantel Pamoat 0,150g.и помощни вещества до 0,600g.

  Лекарствена форма и опаковка: Таблетки - по 3 блистера с по 10 таблетки и указание за употреба в картонена кутия.

  Действие: Комбиниран продукт с едновременно действие върху младите и възрастни форми на тениите (Празиквантела) и нематодите (Пирантела), паразитиращи вхраносмилателния канал при кучетата и котките.

  Показания: За лечение и профилактика на цестодози (причинени от Echinococcus granulosus, Е. multilocularis, Taenia multiceps, Т. ovis, Т. pisiformis, Т. taeniaeformis, Т. hidatigena, Dipilidium caninum, Diphyllobotrium erinacei, Mesocestoides corti) и нематодози (причинени от Toxocara canis, Т. cati, Toxascara leonina, Uncinaria stenocephala, Ancylostoma caninum) при кучета и котки. С прилагането на БИХЕЛДОН таблетки се постига практически пълна дехелминтизация на кучетата и котките. Може да се прилага и при бременни и лактиращи кучки и котки.

  Противопоказания: Не са известни

  Нежелани лекарствени реакции: Много рядко при употреба на Празиквантела са наблюдавани повръщане , безапетитие и диария при кучета и диария при котките, но без сериозни последици.

  Предозиране: Продуктът е с висок индекс на безопасност и трудно може да се получи предозиране при кучета и котки. Няма опасност от смърт.

  Специални предпазни мерки за прилагащите лекарствения продукт на животните:Не се изискват.

  Дозировка: по 1табл. на 10 kg m. При употребата му не е необходимо спазването на гладна диета преди и след третирането.

  Начин на приложение: Само за ветеринарна употреба. Прилага се вътрешно - директно или с малко храна като примамка. Не се изисква специална диета- при употребата му не е необходимо спазването на гладна диета преди и след третирането. Не се прилага при животни които се използват за производство на хранителни продукти!

  Карентен период: Не се изисква тъй като продуктът е предназначен за непродуктивни животни.

  Отзиви